Autoclaven - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Specialist op het gebied van RVS apparatenbouw

Wij zijn ruim een halve eeuw gespecialiseerd in RVS apparatenbouw
RVSA is een bedrijf uit Raamsdonksveer dat al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van RVS apparatenbouw is. Wij richten ons zowel op Nederlandse als op internationale klanten uit sectoren zoals de food, chemie, farmacie en scheepsbouw. Ons aanbod aan producten op het gebied van RVS apparatenbouw is behoorlijk divers. Wij maken onder andere:

- Filters
- Branders
- Mengers
- Drukvaten
- Opslagtanks

Verstand van zaken
Na ruim 50 jaar ervaring durven wij inmiddels wel te stellen dat we weten waar we het over hebben. Met specialisten in dienst die al meer dan 40 jaar voor ons werken, hebben we een stevige dosis know-how en vakmanschap in huis. Die kwaliteit hebben we inmiddels wel bewezen. Onze RVS apparatenbouw wordt namelijk getoetst aan strenge kwaliteitseisen conform onze ISO 9001:2015 certificering.
Geen product hetzelfde
Elk bedrijf is anders. En daarom is elke opdracht ook weer anders. Dat maakt ons werk ook zo uitdagend. Voor elke klant een andere oplossing. Graag kijken we samen met u naar een oplossing voor uw vraagstuk op het gebied van RVSapparatenbouw. Voordat we overgaan tot productie maken we een ontwerp of een uitgewerkte productietekening. Onze specialisten doen dit met de nieuwste Autocad of Solidworks 3D software.
Wij vertellen u graag meer
Hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw bedrijf, dat vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek. U kunt uw vragen zowel telefonisch 0162 - 51 21 74 als per e-mail info@rvsa.nl stellen.

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud