Druktanks - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

RVSA maakt roestvast stalen custom made druktanks

Wij maken kwalitatieve roestvast stalen druktanks volledig op maat
RVSA is een bedrijf dat roestvast stalen apparaten en machines ontwerpt en produceert en zich daarmee richt op de internationale markt. Producten als druktanks en autoclaven behoren tot ons assortiment. Wij bedienen bedrijven in sectoren als scheepsbouw, food, chemie en farmacie. Grote bedrijven zoals Shell, DSM en Essent behoren tot onze klanten. Naast druktanks houden wij onszelf ook bezig met de productie van onder andere:

- Filters
- Mengers
- Branders
- Opslagtanks
- Warmtewisselaars

Ervaring door de jaren heen
Wij zijn al ruim 50 jaar bedreven in het vormen, lassen en hoogglans polijsten van RVS. Met een behoorlijke dosis kennis van medewerkers die al ruim 40 jaar bij ons in dienst zijn, kunt u ervan uit gaan dat we specialisten in ons vak zijn en hoogwaardige druktanks leveren. Daarnaast wordt ons productieproces jaarlijks getoetst aan strenge kwaliteitseisen die de ISO 9001:2015 certificering ons voorschrijft.
Van ontwerp naar custom made product
Geen bedrijf is hetzelfde, dat snappen wij maar al te goed. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Van ontwerp en uitgewerkte productietekening, welke worden gemaakt met Solidworks of Autocad software, tot het realiseren van volledig custom made druktanks of andere RVS machines en apparaten.

Samen om de tafel
Wilt u weten hoe wij van betekenis voor uw bedrijf kunnen zijn? Dan maken we graag tijd voor u. Bel daarom voor een geheel vrijblijvende afspraak met 0162 - 51 21 74 of mail naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud