Drukvat - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Wij realiseren het ontwerp en de productie van uw drukvat

Specialist op het gebied van roestvast stalen producten zoals het drukvat
RVSA is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van roestvast stalen producten waaronder het drukvat of de autoclaaf. Wij richten ons op de internationale markt van bedrijven in diverse sectoren zoals scheepsbouw, energie- en milieutechnologie en de voedingsmiddelenindustrie. We werken bijvoorbeeld voor klanten als DSM, Essent, Shell en Sulzer. Wij maken naast het drukvat ook nog andere RVS producten zoals:

- Filters
- Branders
- Mengers
- Opslagtanks
- Warmtewisselaars

Hoogwaardige kwaliteit
Of het nou gaat om een drukvat, opslagtank of warmtewisselaar, onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We hebben dan ook 53 jaar ervaring op het gebied van vormen, lassen en het hoogglans polijsten van RVS materialen. Met specialisten in huis die al ruim 40 jaar voor ons werken, beschikken we over een flinke dosis know-how en vakkundigheid. Daarnaast wordt de kwaliteit van onze producten gewaarborgd door onze ISO 9001:2015 certificering.

Maatwerk
Wij maken uw drukvat volledig op maat. Met een diameter tot 4 meter en een lengte tot 20 meter is er bij RVSA veel mogelijk. Onze verkoopafdeling vertelt u graag meer over de toepassing van onze diensten binnen uw bedrijfsaard. Van ontwerp en tekening tot de productie en het toepassen van codes gedurende het fabricageproces zoals ASME, TÜV, British Standard of Stoomwezen.

We maken graag een afspraak
RVSA vertelt u graag vrijblijvend over de aanpak van uw opdracht. Neemt u daarom telefonisch contact op met 0162 - 51 21 74of mailt u naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud