Opslag tank - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Ruim 50 jaar specialist in ontwerp en productie van de opslagtank

Kwaliteit voorop bij het ontwerp en de productie van uw opslagtank
Sinds onze oprichting in 1952 houden wij ons bezig met het ontwerpen en produceren van roestvast stalen apparaten en machines zoals de opslagtank. Wij richten ons op bedrijven in zowel de nationale- als de internationale markt, engineeringbureau’s of eindklanten. Onze klanten opereren vooral in sectoren als de energie- en milieutechnologie, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie en scheepsbouw. De opslagtank is maar één product uit ons brede scala. We produceren bijvoorbeeld ook:

- Drukvaten
- Reactorvaten
- Warmtewisselaars
- Prefab leidingwerk

Kennis, kritisch, kwaliteit
Al ruim een halve eeuw werken onze specialisten aan RVS toepassingen zoals de opslagtank. Sommige van hen werken zelfs al meer dan 40 jaar voor ons. Dat betekent dat we een stevige dosis kennis in huis hebben en dat er met een kritische blik naar opdrachten wordt gekeken. De hoogwaardige kwaliteit die RVSA biedt wordt onder andere gewaarborgd door onze ISO 9001:2015 certificering.

Klantgericht produceren
Elk vraagstuk is anders, daarom is maatwerk bij ons de standaard. Samen met u kijken we naar een geschikte oplossing voor uw bedrijf. Van het ontwerpen en tekenen van een uitgewerkte productietekening tot en met het vormen, lassen en hoogglans polijsten van een eindproduct als de opslagtank. Onze specialisten werken onder andere met programma’s als Solidworks en Autocad .

Leg ons uw vraagstuk voor
Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord. Neem daarom telefonisch contact op via 0162 - 51 21 74 of stuur een e-mail naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud