Autoclaaf - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

RVSA, voor ontwerp van productie van uw RVS autoclaaf

Wij ontwerpen en produceren uw RVS autoclaaf, drukvat of druktank

Roestvast stalen apparatenfabriek B.V. draagt zorg voor het ontwerp en de productie van RVS toepassingen zoals de autoclaaf, het drukvat of de druktank. Ons bedrijf bedient klanten op zowel de nationale- als internationale markt in sectoren als de voedingsmiddelenindustrie, de scheepsbouw, food en farmacie. Wij hebben onder andere gewerkt voor klanten als Sulzer, DSM, Shell en Essent. Naast de autoclaaf maken wij ook andere RVS toepassingen zoals:

- Material handling apparatuur
- Prefab leidingwerk
- Warmtewisselaars
- Geluidsdempers
- Reactorvaten

Specialist in RVS toepassingen
We zijn ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van RVS toepassingen. Sommige medewerkers delen al meer dan 40 jaar kennis en kunde met ons. Daarom durven we gerust te stellen dat we specialist zijn in ons vakgebied. Het feit dat we een ISO 9001:2015 certificaat en de PED module H+H1 bezitten zegt ons dat wij een kwalitatieve autoclaaf leveren.
Van ontwerp naar realisatie.
Vanaf het moment dat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaan we van start met het ontwerpen van uw autoclaaf of desgewenst een uitgewerkte productietekening maken. Dat doen onze specialisten in programma’s als Solidworks of Autocad 2000. Tevens is het mogelijk om tijdens het fabriceren van uw product codes zoals ASME, TÜV, Stoomwezen, EN13445 en British Standard toe te passen.
Een oplossing voor uw vraagstuk
Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies. Interesse? Neem dan telefonisch contact op met 0162 - 51 21 74 of mail naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud