RVS Leidingen - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Roestvast stalen apparatenfabriek produceert uw RVS leidingen

Ontwerp en productie van RVS leidingen, transportbanden en opslagtanks
RVSA uit Raamsdonksveer is een bedrijf dat het gehele proces, van ontwerp tot productie, van RVS toepassingen in eigen beheer heeft. Leidingen, transportbanden en opslagtanks zijn daar voorbeelden van. We richten ons op bedrijven in de Europese markt in sectoren als de food, chemie, farmacie en scheepsbouw. Voor zowel engineeringbureau’s als eindklanten produceren wij behalve RVS leidingen onder andere:

- Branders
- Geluidsdempers
- Prefab leidingwerk
- Reactorvaten

Kennis en competentie
Ons bedrijf draait alweer een tijdje mee. Sinds 1952 om precies te zijn. Er zijn zelfs medewerkers die hun kennis en competentie al meer dan 40 jaar met ons delen. Dit zorgt ervoor dat wij kwalitatieve RVS toepassingen, zoals leidingen, kunnen leveren tegen scherpe prijzen. De kwaliteit van onze producten wordt daarnaast ook objectief erkend. RVSA beschikt namelijk over de PED module H + H1 en het ISO 9001:2015 certificaat.

Schetsen en realiseren
Onze specialisten maken, indien gewenst, het ontwerp of een uitgebreide productietekening van de opdracht, waarna er wordt overgegaan op de productie van uw RVS toepassing. Het ontwerp van leidingen, transportbanden en andere roestvast stalen toepassingen wordt gedaan middels programma’s als Autocad of Solidworks 3D. Tijdens het fabricageproces kunnen ook codes als EN13445, Stoomwezen, British Standard, ASME of TÜV worden toegepast.

Wij staan u graag te woord
Zowel telefonisch als per e-mail. Bel met 0162 - 51 21 74 of mail uw vraag naar info@rvsa.nl Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud