Drukvaten - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Specialist in diverse RVS toepassingen zoals drukvaten

RVSA heeft het gehele productieproces van drukvaten in eigen beheer
Wij zijn een bedrijf dat roestvast stalen apparaten en machines, zoals drukvaten, ontwerpt en produceert. Wij richten ons op bedrijven in binnen- en buitenland met de focus op sectoren als food, chemie, farmacie, scheepsbouw en de voedingsmiddelenindustrie. Onze doelstelling is om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wij produceren naast drukvaten een breed scala aan RVS toepassingen zoals:

- Reactorvaten
- Filter(behuizingen
- Warmtewisselaars
- Prefab leidingwerk

Kwaliteit voorop
Het afleveren van hoogwaardig kwalitatieve drukvaten vinden wij vanzelfsprekend. Ons bedrijf bestaat immers al ruim 50 jaar. En met medewerkers die al meer dan 40 jaar voor ons werkzaam zijn, durven we rustig te stellen dat we weten wat we doen. Deze knowhow en ambitie om goed werk te leveren hebben er voor gezorgd dat we het ISO 9001:2008 certificaat en de PED module H+H1 hebben behaald. Onze kwaliteit wordt dus ook objectief beoordeeld.

Uw wens vertaald naar een product
Op onze website kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van materialen, afmetingen en het plaatsen van codes. Wij verzorgen het ontwerp of zelfs een uitgewerkte productietekening van custom made drukvaten die we vervolgens voor u produceren. Onze specialisten werken met en de nieuwste Autocad en Solidworks 3D software.

Wat kunnen we voor u doen?
Wij vernemen graag uw vraagstuk. Zorgen wij voor een (RVS) oplossing. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0162 - 51 21 74 en met e-mail via info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud