Druktank - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

RVSA ontwerpt en produceert uw custom made druktank

Door ruim 50 jaar ervaring leveren wij een kwalitatief hoogwaardige druktank
RVSA uit Raamsdonksveer is een bedrijf dat zich heeft bekwaamd in het design en de productie van roestvast stalen apparaten en machines. Wij maken uw druktank, drukvat of autoclaaf. Met onze diensten leggen wij de focus op de internationale markt voor bedrijven die opereren in sectoren als food, chemie, farmacie en scheepsbouw. Buiten de druktank produceren wij bijvoorbeeld ook:

- Filters
- Autoclaven
- Opslagtanks
- Warmtewisselaars

Kennis van zaken
Wij hebben kennis van zaken. We zijn namelijk ruim een halve eeuw bedreven in het ontwerpen en realiseren van custom made RVS producten zoals de druktank. Sommige van onze specialisten zijn zelfs al bijna zo lang bij ons in dienst. Wij durven dus wel te stellen dat we weten wat we doen. Daarnaast worden we jaarlijks getoetst op kwaliteit dankzij onze ISO 9001:20015 certificering.
Van wens naar product
Omdat geen bedrijf hetzelfde is, gaan we graag met u in gesprek. U vertelt ons uw wensen en wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Op onze website vindt u meer informatie over de technische specificaties die van toepassing zijn op de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij zorgen voor het ontwerp of een volledig uitgewerkte productietekening en produceren uw custom made druktank zelf.
Neem contact met ons op
Voor een vrijblijvend gesprek over onze producten en diensten staan wij u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0162 - 51 21 74 of per e-mail via info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud