RVS Drukvaten - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Wij ontwerpen en produceren al ruim 50 jaar RVS drukvaten

Specialist op het gebied van ontwerp en productie van RVS drukvaten
RVSA is specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van roestvast stalen machines en apparaten. Wij maken bijvoorbeeld RVS drukvaten, autoclaven en opslagtanks. Ons bedrijf richt zich op klanten die zowel binnen als buiten Nederland opereren in sectoren als food, chemie en scheepsbouw. Naast RVS drukvaten maken wij onder andere ook:

- Filters
- Branders
- Mengers
- Opslagtanks
- Warmtewisselaars

Kennis en kunde
Onze RVS drukvaten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat kan ook niet anders. We hebben immers ruim 50 jaar ervaring als het gaat om het vormen, lassen en hoogglans polijsten van RVS materialen. Deze deskundigheid wordt intern overgebracht door medewerkers die al ruim 40 jaar voor ons werken. Natuurlijk laten wij de kwaliteit van onze producten ook graag objectief beoordelen. Dat gebeurt door de jaarlijkse controle van onze ISO 9001:2015 certificering.

De vertaling naar uw custom made product
De RVS drukvaten voor uw bedrijf maken wij volledig op maat. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, is standaard in onze business ook niet mogelijk. Wij vertalen uw wens naar een ontwerp of uitgewerkte productietekening en realiseren de volledige productie van uw drukvat of ander RVS product. Onze specialisten ontwerpen met de nieuwste Autocad en Solidworks 3D software.

Een vrijblijvend gesprek
Als u naar aanleiding van onze producten of diensten vragen heeft, dan horen wij die graag. U kunt telefonisch contact opnemen via 0162 - 51 21 74 of een bericht sturen naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud