Tankbouwer - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

RVSA beschikt over een team gespecialiseerde tankbouwers

Wij zijn ervaren tankbouwers met een scherp oog voor kwaliteit
Roestvast stalen apparatenfabriek heeft ervaren en deskundige tankbouwers in dienst. Wij richten ons met onze diensten op zowel de binnen- als buitenlandse markt. Onze klanten bevinden zich in sectoren als food, chemie, farmacie, scheepsbouw en voedingsmiddelenindustrie. Naast het feit dat we tankbouwers zijn, bouwen onze specialisten natuurlijk ook andere producten, waaronder:

- Drukvaten
- Autoclaven
- Filter(behuizingen)
- Transportbanden

Een kritische blik
RVSA is opgericht in 1952. Dat betekent dat wij al meer dan 50 jaar bedreven zijn in het vormen, lassen en hoogglans polijsten van bijvoorbeeld (RVS) tanks. Onze tankbouwers zijn specialist in hun vak. Sommige medewerkers zijn dan ook al meer dan 40 jaar bij ons in dienst. Ons werk wordt daarnaast ook objectief beoordeeld. We beschikken namelijk over een ISO 9001:2008 certificaat en de PED Module H+H1.

Van tekening tot tank
Indien gewenst maken wij voor u een ontwerp of zelfs een uitgewerkte productietekening. En gedurende het fabricageproces kunnen onze tankbouwers ook codes zoals ASME, TÜV, British Standard en Stoomwezen toepassen. De ontwerpen van uw product worden zorgvuldig gemaakt in programma’s als Autocad of Solidworks.

Wat u wil
Maatwerk is bij ons de norm. Daarom zien we elk vraagstuk van onze klanten weer als een uitdaging. Heeft u een vraag over onze producten of diensten? U kunt ze telefonisch stellen via 0162 - 51 21 74 of door te e-mailen naar info@rvsa.nl

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud