ADR IBC keuring Raamsdonksveer - Roestvaststaal Apparaten

Ga naar de inhoud

Een ADR IBC keuring uitgevoerd door een professional in Raamsdonksveer

Als gespecialiseerd bedrijf staan wij voor u klaar
Roestvaststaal Apparaten Fabriek uit Raamsdonksveer, ook bekend als RVSA, is een producent van een breed aanbod aan maatwerk roestvaststalen installaties. Ook kunt u onze hulp inschakelen voor een IBC keuring. Als eigenaar van een IBC (Intermediate Bulk Container) bent u wettelijk verplicht elke 2,5 en 5 jaar een Kiwa en ADR keuring uit te laten voeren. Hierbij kan RVSA u uitstekend van dienst zijn. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Keuren van uw IBC in Raamsdonksveer door Roestvaststaal Apparaten Fabriek
RVSA staat klaar om u te helpen wanneer u een IBC keuring nodig heeft, door een inspectie-eenheid met de nodige ADR kwalificatie. Deze keuring moet iedere 2,5 en 5 jaar uitgevoerd worden. Na 2,5 jaar wordt er een luchtdichtheidstest uitgevoerd en een inspectie van de externe conditie. Na 5 jaar worden de pakkingen vervangen, is er een inspectie van de interne conditie en van de constructie en het kenmerk. Natuurlijk is het ook mogelijk ons voor andere taken in te schakelen. Zo helpen wij u graag met de productie van maatwerk machines en apparaten in roestvaststaal.

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Neem direct contact met ons op
Wanneer u geholpen wilt worden door een professionele partij met jarenlange ervaring kunt u contact opnemen met RVSA. U doet dit door te bellen met +31 (0) 162 51 21 74 of een e-mail te sturen naar info@rvsa.nl. Wij zorgen dat u zo goed mogelijk verder geholpen wordt.

Telefoon: +31 (0) 162 51 21 74  
© RVSA - Roest Vast Staal Apparaten
Ramgatseweg 25 4940 VN
Raamsdonksveer
Terug naar de inhoud